Jättiscreen mainoskanavana

  • Seinäjoen Jättiscreen - mainostila alk. 149 €

Seinäjoen Jättiscreen tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden ostaa monikanavainen, paikallinen markkinointipaketti verkkokaupasta helposti ja luotettavasti.

Ennen ostopäätöstä voit sovitella omaa logoasi tai muuta yrityksen kuvamateriaalia täysin uudentyyppisessä digitaalisessa palvelussa, jossa näet heti miltä oman yrityksen ilme näyttäisi aidon jättinäytön raameissa ja sen jälkeen voit siirtyä verkkokauppaan ja valita sopiva tarpeidesi mukainen tuote ostoskoriin.

Jättiscreen
Solo -tuote

sisältää jättinäytön mainostilan

Jättiscreen
Duo -tuote

sisältää jättinäytön mainostilan lisäksi joko Eparin printtimainoksen tai Ilkka-Pohjalaisen printtimainoksen.

Jättiscreen
Trio -tuote

sisältää jättinäytön mainostilan sekä Eparin ja Ilkka-Pohjalaisen printtimainoksen.

Jättiscreen
Digi Special -tuote

sisältää jättinäytön mainostilan sekä Ilkka-Pohjalaisen digilehden kokosivun mainoksen, jolla on laaja näkyvyys viikon jokaisena päivänä 7 vrk ajan.

Jättiscreen
Ultimate -tuote

sisältää jättinäytön lisäksi maakunnan parhaan näkyvyyden Ilkka-Pohjalaisen ja Eparin etusivujen mainoksien myötä.

Jättiscreen
Google Premium -tuote

sisältää 6 kk jättinäyttömainonnan ja Google Premium -kampanjan.

Mitä pienempi mainosbudjetti on, sen järkevämpää on hajauttaa sitä useampaan eri mainoskanavaan.

Seinäjoen Jättiscreen ei halua kilpailla esim. perinteisen printtimainonnan kanssa, vaan kannustaa asiakasta ostamaan monikanavaisen markkinointipaketin mahdollisimman tehokkaan näkyvyyden aikaansaamiseksi.

Haluamme korostaa paikallisten toimijoiden vahvaa yhteistyötä ja halua tarjota uudentyyppinen paikallinen markkinointiratkaisu kaikenkokoisille yrityksille.

Oikean mainoskanavan valinta

Mainoskanavan valinta ja ostoprosessi on yrittäjän painajainen.
Pitäisi saada näkyvyyttä, tunnettavuutta ja ehkä lisää asiakkaitakin. Vaihtoehtoja on maakuntalehden etusivun mainoksesta lähes ilmaiseen flyer-mainontaan ja kaikkea siltä väliltä. Tai no, mikäänhän ei ole yrittäjälle ilmaista. Vähintään kuluu omaa työaikaa ja hermoja repii ajatus rahasta, jonka mahdollisesti heittää taivaan tuuliin mainostamiseen ja toivotusta asiakasmäärän tai liikevaihdon kasvusta voi vain unelmoida.

Paljon kiistellään siitä, mikä on paras ja kustannustehokkain mainoskanava. Oikeaa vastausta ei välttämättä ole, koska eri kanavia ei voi vertailla sellaisenaan. Mainostuksen monikanavaisuus on trendi ja tuo yritykselle yleensä parhaat tulokset euroissa mitattuna. Mainosviestit kannattaa sopeuttaa eri ympäristöihin sopiviksi ja viestien katselutottumukset eroavat eri kanavissa merkittävästi. Lisäksi kannattaa arvioida, miten voi erottautua kilpailijoista näkyvimmin. Kaikkia munia ei kannata siis laittaa samaan koriin vaan käyttää vähintään muutamaa erityyppistä kanavaa potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseksi.
Printti ja digi eivät poissulje toisiaan.

Mainostaulun hyviä puolia ovat laaja-alainen näkyvyys oikeille kohderyhmille muutamalla tarkasti valitulla lauseella, oikeilla väreillä ja huomiota herättävällä kuvalla. Mainostaulun avulla voi saada uuden asiakkaan lisäksi kilpailevan yrityksen palvelun valinneen asiakkaan kyseenalaistamaan päätöksensä ja muuttamaan laatumielikuvaa mainostajan eduksi. Toistuva mainoksen näkyminen tuo luottamusta yrityksen valitsemaan mainospolitiikkaan ja sitä kautta luo positiivista mielikuvaa yrityksestä. Seinäjoen Jättiscreen auttaa asiakasta oikeanlaisen ja muista erottuvan mainoksen suunnitellussa.

Mainostaulun etuja

• Markkinoiden uusinta tekniikkaa
• Tavoitat lähes 10 000 ajoneuvoa vuorokaudessa
• Suuri huomioarvo (7500 näyttökertaa viikossa)
• Mahdollisuus useamman eri mainoksen käyttöön saman kampanjan aikana
• Saat tuotteesi tai palvelusi esille vuorokauden ympäri – tai juuri silloin kun haluat

Helposti verkko­kaupasta

Verkkokaupassa yhteispakettina mainostilaa jättinäyttöön ja Ilkan mainoksia.

Testaa sovelluksella

Ennen ostopäätöstä voit sovitella omaa logoasi mainostauluun ja voit myös ostaa mainoksen suunnittelupalvelun.